Welkom op de site van de Beekse Golfdag.

Deze site is ons platform voor deelnemers en geïnteresseerden. Het biedt ons de mogelijkheid om u te informeren over alle belangrijke en minder belangrijke zaken met betrekking tot de wedstrijd en alles daar omheen.

Inschrijven

Je kunt je hier inschrijven voor de Beekse Golfdag van 2018. Je dient per persoon in te schrijven.

Deelname staat alleen open voor inwoners van de gemeente Hilvarenbeek, die een GVB hebben of baanpermissie voor 18 holes.

Omdat we dit jaar weer op vrijdag spelen hebben we een verschil gemaakt in de kosten tussen leden en niet-leden van de Golfclub Midden Brabant. Leden betalen €39,- en niet-leden betalen €59,- . Hiervoor krijgt u een greenfee, koffie en iets lekkers bij binnenkomst, na aankomst uit de baan wat kleine hapjes voor de eerste trek. Bovendien krijgt u een consumptiekaart met een tegoed van €10,— en een verrassing maaltijd compleet verzorgd. Indien je gebruik wilt maken van een handicar vermeld dit dan in het vak opmerkingen.

Je kunt ook inschrijven voor 9 holes. Vermeld dit hieronder bij: opmerkingen

Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van je inschrijving met het verzoek om het inschrijfgeld over te maken.

Wil je je inschrijven als “vriend van de Beekse Golfdag” (zie “sponsoring") noteer dit dan in opmerkingen samen met de naam van de 2de persoon die je wilt inschrijven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Alle velden, behalve opmerkingen, moeten verplicht worden ingevuld. Gebruik een “.” als decimaalteken bij het invullen van de handicap. Voorbeeld: vul in: 25.5 en niet: 25,5.

Formulier

Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Emailadres
Actuele handicap
Opmerkingen