Welkom op de site van de Beekse Golfdag.

Deze site is ons platform voor deelnemers en geïnteresseerden. Het biedt ons de mogelijkheid om u te informeren over alle belangrijke en minder belangrijke zaken met betrekking tot de wedstrijd en alles daar omheen.

Hoofdsponsor

Sponsors

Naast onze hoofdsponsor Rabobank Hart van Brabant bieden wij lokale en reginonale sponsoren de mogelijkheid om hun bedrijf voor te stellen aan de deelnemers tegen een bescheiden vergoeding. Wij stellen het zeer op prijs dat een sponsor zich actief voorstelt tijdens of na de wedstrijd. We doen ons uiterste best uw ideeën om te zetten in een succesvolle presentatie. Voor andere sponsormogelijkheden en informatie over kosten neem je contact op met Ina Vermeer.

Neem contact op

Prijsgevers

Geen toernooi zonder prijzen. Prijzen worden naar waarde gekoppeld aan bijvoorbeeld 1ste, 2de of 3de prijs in Groep A en Groep B of aan de neary en longest voor heren en dames. Dan zijn er ook nog de birdies, meestal alleen een prijs per persoon met 1 of meerdere birdies. En als er meer prijzen zijn vinden wij wel (in overleg met de gever) een originele winnaar. Uw firmanaam en een omschrijving van de prijs worden uitvoerig genoemd tijdens de prijsuitreiking.

Neem contact op

Vrienden Beekse Golfdag

Voor een bedrag van €150,00 bent u Vriend van de Beekse Golfdag en kunt u zich samen met een tweede persoon inschrijven, die overigens ook in de gemeente Hilvarenbeek woonachtig moet zijn. U ontvangt van ons een ontvangstbewijs van uw betaling met vermelding: Sponsoren Beekse Golfdag.

Schrijf u hier in