Welkom op de site van de Beekse Golfdag.

Deze site is ons platform voor deelnemers en geïnteresseerden. Het biedt ons de mogelijkheid om u te informeren over alle belangrijke en minder belangrijke zaken met betrekking tot de wedstrijd en alles daar omheen.

Wedstrijdinformatie

De Beekse Golfdag vindt dit jaar plaats op vrijdag 31 augustus 2018 op de Golf- en Countryclub Midden Brabant in Esbeek.

Tot 14 dagen voor de Beekse Golfdag kan men zich zonder opgaaf van reden afmelden en wordt het inschrijfgeld op jouw verzoek teruggestort. Daarna gelden alleen zwaarwegende redenen. Wij zijn namelijk al financiële verplichtingen aangegaan.

De wedstrijd is niet qualifying.

De wedstrijdvorm is strokeplay met handicap verrekening (stableford). Spelers zonder handicap of handicap hoger dan 36 worden met hcp 36 ingedeeld.

Er wordt gespeeld in 2 groepen: groep A voor spelers met een playing handicap onder 28 en groep B voor spelers met een handicap van 28 en hoger. Bij aanmelding op de wedstrijddag dient men spontaan de dan actuele handicap op te geven, indien die anders is dan de handicap, die men heeft opgegeven bij inschrijving. Spelers uit groep A, die geen lid zijn van Golfclub Midden Brabant verzoeken wij een print mee te brengen van hun actuele handicap.


Bij het indelen van de flights worden spelers met een gelijkwaardige handicap bij elkaar ingedeeld.

Iedere flight heeft een flight-leider die vooral toeziet op de doorstroming in de baan.

Indien men geen punten meer kan scoren dient de bal te worden opgenomen, dit om de doorstroming te bevorderen.

Op iedere scorekaart dienen alle stablefordpunten te zijn ingevuld. Bovendien moeten de birdies worden omcirkeld. Scorekaarten moeten worden ondertekend door speler en marker, anders zijn ze ongeldig.

Prijzen:
Voor beide groepen zijn er 3 prijzen
Voor iedereen die een birdie maakt is er een prijs
Voor de longest bij de dames en bij de heren
Voor de neary bij de dames en de heren
Ook voor de 9-holes wedstrijd is er een prijs

Daarnaast zijn er nog meer prijzen afhankelijk van de gulheid van onze prijzensponsors.

De winnaar van groep A gaat naar huis met eeuwige glorie en de Frans Coppens Memorial Trophee